Opmærksomt håndværk til det offentlige og erhverv

LKN Byg er professionel byggepartner for virksomheder, kommuner og offentlige
institutioner på hele Fyn og i Trekantområdet. Vi styrer byggeprojekter i totalentrepriser, hovedentrepriser og fagentrepriser. Det gælder såvel store anlægsarbejder, renoveringsopgaver som nybyggerier.

Vi kan tilbyde

Hos LKN Byg er vi stolte af at tilbyde et omfattende udvalg af byggeydelser, der spænder fra hovedentrepriser, fagentrepriser til totalentrepriser, der sikrer, at vi kan håndtere ethvert projekt.

Det siger vores kunder

Godt stykke arbejde

”Det er et godt stykke arbejde, der er udført”.

Jacob Kellemann KellemannConsult ApS

En hurtig og fleksibel samarbejdspartner

“Vi har gennem mere end 30 år ringet til LKN Byg, når der skulle renoveres, vedligeholdes eller bygges nyt. Opgaverne har omfattet både støbeopgaver og tømreropgaver på produktionsbygninger og beboelsesejendomme. LKN Byg er hurtige og fleksible til at løse opgaverne og kan ofte rykke ud med kort varsel. Servicen er altid i top, og de kender vores høje krav til kvalitet. Det gør samarbejdet effektivt og ukompliceret”.

Kent Stenvang indehaver af gartneriet Egehøj Champignon i Veflinge

Hurtige og venlige håndværkere

”De er nogle meget søde håndværkere, og det er en fornøjelse at se, hvor hurtigt arbejdet skrider frem”.

Peter Bloch-Sørensen

Løsningsorienteret og behageligt samarbejde

”På alle parametre har det været et professionelt, løsningsorienteret og behageligt samarbejde med fokus på kvalitet hele vejen igennem. Fra håndværk til murværk, fra de overordnede linjer til de små detaljer”.

Jens Østergaard forstander Nislevgård Efterskole.