Hovedentrepriser

Søger du erfaren byggepartner med stort overblik eller står du foran et større byggeprojekt, der kræver en bred faglig ekspertise og et stort overblik? ? LKN BYG har mere end 50 års erfaring, som er erfaring der kommer dig tilgode.

LKN Byg er en erfaren byggepartner, og vi kan sætte det rigtige hold til din hovedentreprise. Inden for alle fag bruger vi kun egne dygtige folk eller faste samarbejdspartnere, som vi kan stå inde for, hvad angår kvalitet såvel som service.

Opmærksomhed i service og byggeri

Vi tilbyder kompetent rådgivning, koordination og styring. I hele byggefasen holder vi tæt kontakt mellem alle parter – det gælder både bygherrer, formænd, håndværkere og arkitekter. Det giver dig ro i sindet og en følelse af, at der er fuldstændig styr på dit projekt.

 

Opmærksomhed i service og byggeri

Udgangspunktet for vores arbejde er altid dine ønsker og behov. Det betyder, at vi lytter opmærksomt og sætter en ære i at levere et resultat, der realiserer dine forestillinger. Samme opmærksomhed har vi i selve byggeriet. Vi tager hånd om alle detaljer i håndværket med en proaktiv tilgang. Derfor vil du ofte møde vores byggeformænd i færd med at tilse opgaverne ude på byggepladsen.

Har du brug for rådgivning?

Vi tilbyder altid gratis rådgivning til vores kunder, så vi sammen kan træffe de rigtige beslutninger. Fordi opmærksomhed betaler sig
– for dig og for os.

Det siger vores kunder

Godt stykke arbejde

”Det er et godt stykke arbejde, der er udført”.

Jacob Kellemann KellemannConsult ApS

En hurtig og fleksibel samarbejdspartner

“Vi har gennem mere end 30 år ringet til LKN Byg, når der skulle renoveres, vedligeholdes eller bygges nyt. Opgaverne har omfattet både støbeopgaver og tømreropgaver på produktionsbygninger og beboelsesejendomme. LKN Byg er hurtige og fleksible til at løse opgaverne og kan ofte rykke ud med kort varsel. Servicen er altid i top, og de kender vores høje krav til kvalitet. Det gør samarbejdet effektivt og ukompliceret”.

Kent Stenvang indehaver af gartneriet Egehøj Champignon i Veflinge

Hurtige og venlige håndværkere

”De er nogle meget søde håndværkere, og det er en fornøjelse at se, hvor hurtigt arbejdet skrider frem”.

Peter Bloch-Sørensen

Løsningsorienteret og behageligt samarbejde

”På alle parametre har det været et professionelt, løsningsorienteret og behageligt samarbejde med fokus på kvalitet hele vejen igennem. Fra håndværk til murværk, fra de overordnede linjer til de små detaljer”.

Jens Østergaard forstander Nislevgård Efterskole.