Tilbygning til hus på hele Fyn

Hvilket materiale skal jeg vælge til min tilbygning?

Uanset om du skal have en tilbygning i træ, en tilbygning i mursten eller måske et helt andet materiale, så er det vigtige i valget af materialer til din tilbygning er, at materialet passer sammen med det eksisterende hus for at få et lækkert resultat.

En tilbygning behøver ikke være samme materiale som det eksisterende hus, ofte kan valget være et andet materiale, f.eks. træ til et murstenshus eller et nyere materialer, som isolerende Sandwichplader i stål. Det vigtige i valget er at materialet matcher og at du ender op med en værdiskabende tilbygning.

LKN Byg`s eksperter, med mange års erfaring og stort kendskab til materialer, hjælper dig med at vælge, så du ender op med en tilbygning der giver dig glæde i mange år.

Hvilken tilbygning skal jeg vælge?

Når du vælger at gå i gang med en tilbygning til dit eksisterende hus, er det vigtigt at få god rådgivning. En tilbygning der matcher dit eksisterende hus kan ofte være med til at øge værdien på huset, vi ser ofte værdiforøgelser der er højere end det beløb det har kostet at lave en ny tilbygning.

Får man valgt en tilbygning hvor tilbygningen ikke klær´det hus det er bygget sammen med, kan det have en negativ indflydelse på husets værdi. Det samme kan være tilfældet hvis håndværket i forbindelse med opførelsen af en ny tilbygning ikke er korrekt udført.

LKN Byg har lavet tilbygninger i gennem 50 år og har stor erfaring med planlægning og udførelse af arbejdet med at etablere tilbygninger. Vores erfaring med byggeri og det at vi har eget værksted der løser de problemer der kan opstå i processen, hurtigt og smertefrit.

Du skal derfor vælge din tilbygning i samarbejde med en godkendt arkitekt og sammen med din håndværker sørge for at vælge en tilbygning der matcher byggestilen på dit eksisterende hus.

En tilbygning behøver ikke være lavet i samme materialer, som det hus du allerede har. Ofte kan en tilbygning i andre materialer der komplimenterer det materiale dit hus er bygget i.
Vælger du en tilbygning i samme materialer, som i eksemplet på billedet her på siden, er det vigtigt at få f.eks. mursten i med samme udseende og farver.

Vores murer eller tømrer, alt efter materialet, sørger for at vælge de rigtige materialer, så du ikke ender med en tilbygning der ikke passer til dit hus, men med en tilbygning der passer til huset, gerne så godt at man ikke kan se at det er en tilbygning!

Har du brug for rådgivning?

Vi tilbyder altid gratis rådgivning til vores kunder, så vi sammen kan træffe de rigtige beslutninger. Fordi opmærksomhed betaler sig
– for dig og for os.

Det siger vores kunder

Godt stykke arbejde

”Det er et godt stykke arbejde, der er udført”.

Jacob Kellemann KellemannConsult ApS

En hurtig og fleksibel samarbejdspartner

“Vi har gennem mere end 30 år ringet til LKN Byg, når der skulle renoveres, vedligeholdes eller bygges nyt. Opgaverne har omfattet både støbeopgaver og tømreropgaver på produktionsbygninger og beboelsesejendomme. LKN Byg er hurtige og fleksible til at løse opgaverne og kan ofte rykke ud med kort varsel. Servicen er altid i top, og de kender vores høje krav til kvalitet. Det gør samarbejdet effektivt og ukompliceret”.

Kent Stenvang indehaver af gartneriet Egehøj Champignon i Veflinge

Hurtige og venlige håndværkere

”De er nogle meget søde håndværkere, og det er en fornøjelse at se, hvor hurtigt arbejdet skrider frem”.

Peter Bloch-Sørensen

Løsningsorienteret og behageligt samarbejde

”På alle parametre har det været et professionelt, løsningsorienteret og behageligt samarbejde med fokus på kvalitet hele vejen igennem. Fra håndværk til murværk, fra de overordnede linjer til de små detaljer”.

Jens Østergaard forstander Nislevgård Efterskole.