Totalentrepriser

Et tilfredsstillende resultat – og en overskuelig proces

Vores tilgang er proaktiv, opmærksom og ordentlig. Når vi engagerer os i dit projekt, kan du med andre ord regne med, at vi retter al vores opmærksomhed mod dig og dit byggeri og handler effektivt, hurtigt og med grundighed.

Målet er ikke alene at levere et flot og tilfredsstillende resultat, men også at du oplever processen som nem og overskuelig.

 

Få et tilbud på din totalentreprise

Ring på 64801515 og få et uforpligtende tilbud. Vi arbejder på hele Fyn og i Trekantsområdet – herunder Fredericia, Odense, Kolding, Middelfart og de omkringliggende områder.

Har du brug for rådgivning?

Vi tilbyder altid gratis rådgivning til vores kunder, så vi sammen kan træffe de rigtige beslutninger. Fordi opmærksomhed betaler sig
– for dig og for os.

Det siger vores kunder

Godt stykke arbejde

”Det er et godt stykke arbejde, der er udført”.

Jacob Kellemann KellemannConsult ApS

En hurtig og fleksibel samarbejdspartner

“Vi har gennem mere end 30 år ringet til LKN Byg, når der skulle renoveres, vedligeholdes eller bygges nyt. Opgaverne har omfattet både støbeopgaver og tømreropgaver på produktionsbygninger og beboelsesejendomme. LKN Byg er hurtige og fleksible til at løse opgaverne og kan ofte rykke ud med kort varsel. Servicen er altid i top, og de kender vores høje krav til kvalitet. Det gør samarbejdet effektivt og ukompliceret”.

Kent Stenvang indehaver af gartneriet Egehøj Champignon i Veflinge

Hurtige og venlige håndværkere

”De er nogle meget søde håndværkere, og det er en fornøjelse at se, hvor hurtigt arbejdet skrider frem”.

Peter Bloch-Sørensen

Løsningsorienteret og behageligt samarbejde

”På alle parametre har det været et professionelt, løsningsorienteret og behageligt samarbejde med fokus på kvalitet hele vejen igennem. Fra håndværk til murværk, fra de overordnede linjer til de små detaljer”.

Jens Østergaard forstander Nislevgård Efterskole.