Fagentrepriser

Opmærksomme i alle dele af processen

Afsættet for fagentreprisen er dine ønsker. Derfor tilpasser vi kompetencer og maskinpark præcist til din entreprise. Vi lytter opmærksomt til, hvad du siger, og tilfører samme opmærksomhed til selve byggeprocessen.

Det betyder ikke alene, at vi undgår unødige problemer og misforståelser i processen, men også at vi er i stand til løbende at orientere dig om byggeriets nøjagtige fremskridt.

Vi ser frem til at høre fra dig

Har du spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på dit projekt, så ring til os på 64 80 15 15. Hele Fyn og Trekantsområdet hører til vores arbejdsplads, herunder Fredericia, Odense, Middelfart, Kolding og de omkringliggende områder.

Har du brug for rådgivning?

Vi tilbyder altid gratis rådgivning til vores kunder, så vi sammen kan træffe de rigtige beslutninger. Fordi opmærksomhed betaler sig
– for dig og for os.

Det siger vores kunder

Godt stykke arbejde

”Det er et godt stykke arbejde, der er udført”.

Jacob Kellemann KellemannConsult ApS

En hurtig og fleksibel samarbejdspartner

“Vi har gennem mere end 30 år ringet til LKN Byg, når der skulle renoveres, vedligeholdes eller bygges nyt. Opgaverne har omfattet både støbeopgaver og tømreropgaver på produktionsbygninger og beboelsesejendomme. LKN Byg er hurtige og fleksible til at løse opgaverne og kan ofte rykke ud med kort varsel. Servicen er altid i top, og de kender vores høje krav til kvalitet. Det gør samarbejdet effektivt og ukompliceret”.

Kent Stenvang indehaver af gartneriet Egehøj Champignon i Veflinge

Hurtige og venlige håndværkere

”De er nogle meget søde håndværkere, og det er en fornøjelse at se, hvor hurtigt arbejdet skrider frem”.

Peter Bloch-Sørensen

Løsningsorienteret og behageligt samarbejde

”På alle parametre har det været et professionelt, løsningsorienteret og behageligt samarbejde med fokus på kvalitet hele vejen igennem. Fra håndværk til murværk, fra de overordnede linjer til de små detaljer”.

Jens Østergaard forstander Nislevgård Efterskole.