Forsikringsskader

Odense, Fyn, Trekantsområdet, Kolding & Vejle

Akut hjælp til stormskader på tag!

Har du en stormskade på dit tag? Vi tilbyder akut og effektiv hjælp med at begrænse skaderne og evaluere skadens omfang til dit forsikringsselskab.

Ring til os, så rykker vi ud med kort varsel. Vi vurderer, om taget kan nøjes med en mindre reparation, en større udskiftning eller om der er brug for et helt nyt tag.

 

Kontakt os

Du kan kontakte os på tlf: 64801515 ellers kan du kontakte tømrermester Kent Nicolaisen på tlf: 22244668 og murermester Kasper Wichmann på tlf: 20931218

Har du brug for rådgivning?

Vi tilbyder altid gratis rådgivning til vores kunder, så vi sammen kan træffe de rigtige beslutninger. Fordi opmærksomhed betaler sig
– for dig og for os.

Det siger vores kunder

Godt stykke arbejde

”Det er et godt stykke arbejde, der er udført”.

Jacob Kellemann KellemannConsult ApS

En hurtig og fleksibel samarbejdspartner

“Vi har gennem mere end 30 år ringet til LKN Byg, når der skulle renoveres, vedligeholdes eller bygges nyt. Opgaverne har omfattet både støbeopgaver og tømreropgaver på produktionsbygninger og beboelsesejendomme. LKN Byg er hurtige og fleksible til at løse opgaverne og kan ofte rykke ud med kort varsel. Servicen er altid i top, og de kender vores høje krav til kvalitet. Det gør samarbejdet effektivt og ukompliceret”.

Kent Stenvang indehaver af gartneriet Egehøj Champignon i Veflinge

Hurtige og venlige håndværkere

”De er nogle meget søde håndværkere, og det er en fornøjelse at se, hvor hurtigt arbejdet skrider frem”.

Peter Bloch-Sørensen

Løsningsorienteret og behageligt samarbejde

”På alle parametre har det været et professionelt, løsningsorienteret og behageligt samarbejde med fokus på kvalitet hele vejen igennem. Fra håndværk til murværk, fra de overordnede linjer til de små detaljer”.

Jens Østergaard forstander Nislevgård Efterskole.