LKN Byg er din Tømrer i Odense, Fyn og trekantsområdet

LKN Byg - Din tømrer på hele Fyn

LKN-Byg er din lokale tømrer beliggende på Nordfyn og byer som Bogense, Morud, Søndersø og Odense er inden for en afstand på 10 minutter og vi har ugentligt tømreropgaver i disse byer.

LKN BYG klarer alle former for tømrerarbejde primært på Fyn, Odense og Trekantsområdet.
Drejer det sig om kombinerede opgaver, samarbejder vi med vores murerafdeling og entreprenørafdeling. Vi har specialisterne til de fleste opgaver, og er der opgaver, der kræver andre håndværk, har vi samarbejde med godkendte specialiserede samarbejdspartnere. Vi kan derfor altid tilbyde dig en komplet løsning og den bedste kvalitet, til den bedste pris.

Vores tømrere hjælper med at gøre din byggedrøm til virkelighed

Vi er din tømrer, når du skal have lavet en ny tilbygning, ny udestue, nyt køkken, nyt gulv, nye vinduer, nye døre, nyt tag, renovering.
Skal du have et nyt hus på en ny grund eller skal det gamle hus først rives ned? LKN BYG har maskinerne og færdigheder, der gør dine drømme til virkelighed. Du får ekspert rådgivning af professionelle håndværkere igennem hele processen.
Vi arbejder sammen om dit byggeprojekt, med det fælles mål at levere et resultat, der lever op til dine forventninger og vores aftaler med dig.
Vælg LKN BYG som tømrer til dit næste byggeprojekt – Vi har de håndværkere, du har brug for og udfører altid “Opmærksomt håndværk”.

Nybygninger og tilbygninger som totalentreprise

Er pladsen blevet for trang, så der skal bygges nyt eller udvides på anden måde, er LKN Byg din samarbejdspartner. LKN Byg`s tømrer, murerafdeling og kloakservice i Veflinge og Odense, har bygget mange nye huse, tilbygninger og ombygninger. Vores store erfaring giver dig den fornødne tryghed i
Vi har udført grundigt tømrerarbejde i Odense og på Nordfyn, men også i byer som Middelfart, Svendborg, Nyborg m.m.

Vælger du at bygge til eller bygge om, har LKN Byg eksperterne der hjælper dig igennem hele processen.
Tilbygninger i alle materialer udføres af eksperter, uanset om tilbygningen er i træ eller muret klarer vi opgaven og planlægningen, selvfølgelig i tæt samarbejde med dig.
Ingen opgave er for stor eller for lille, LKN Byg har erfaringen, uanset om det drejer sig om store byggerier i flere etager eller du skal have bygget en ny carport, ny garage eller en skøn udestue, vil vi hjælpe dig med dit projekt og sørge for at du ender med et projekt, der lever op til dine forventninger.

Nybygning af Odense Roklubs nye klubhus – Totalentreprise af LKN BYG

Nybygning i Odense

Her er et eksempel hvor vores tømrere, murere og kloakservice har arbejdet sammen om denne flotte tilbygning i Odense
Kunden har fået 70% mere plads og nyder de gode aftener på den overdækkede træterrasse.
Læs mere om tilbygninger her

Tømrer på Fyn, LKN Byg laver tilbygninger

Nye vinduer og døre – Få fradrag på energiforbedrende arbejde udført af LKN Byg

Vi har skiftet mange vinduer og monteret mange nye. Vores Tømrere er eksperter i at skifte dine gamle vinduer og sørger altid for at få tilpasset de mindste detaljer, så du ender op med et perfekt resultat.
LKN Byg står gerne for hele opgaven og sørger for et perfekt resultat, med egen tømrer, snedker og murer.

Nye vinduer eller nye døre, gør en stor forskel på, hvordan et hus fremstår og vil oftest være en væsentlig faktor for hvordan et hus vurderes.
At investere i nye vinduer eller nye døre vil nemt kunne øge værdien af et hus og lige nu er der mulighed for at få fradrag for forbedringer, der er energiforbedrende, som f.eks. energiforbedrende vinduer.

Vi samarbejder med alle de førende leverandører af vinduer og døre, uanset hvilket materiale du ønsker.

Korrekt monterede vinduer og døre, vil i de fleste tilfælde kunne formindske energiforbruget til opvarmning og er derfor fradragsberettigede.

 

Odense Roklub- nye vinduer sat i af tømrer LKN Byg

Nye vinduer og døre i ældre huse, øger værdien

Din tømrer udskifter gamle døre med nye og få fradrag

 

Nyt tag – udskiftning af tag
Nyt tag med bedre isolering er energiforbedrende

Nyt tag og renovering af tag er et af vores specialer og vi har igennem årene lagt hundredevis af tag på Fyn, bl.a. i byer som Odense, Middelfart, Svendborg og Nyborg m.m.

Alle opgaver har udfordringer og vi har igennem årene samlet stor erfaring og vil kunne løse alle udfordringer hurtigt og effektivt, med udgangspunkt i stor erfaring, dygtige håndværkere og eget værksted på Fyn, med alle de nødvendige maskiner der skal til at udføre et perfekt resultat.

Byg er din tømrer på Fyn

Vores tømrere er eksperter i udskiftning af tag

 

Ny træterrasse?

LKN BYG hjælper dig med at få en træterrasse, du får glæde af i mange år fremover

Drømmer du om en ny træterrasse? LKN Byg´s tømrere er eksperterne der realiserer dine drømmer og sørger for at du ender op med en træterrasse der vil give dig glæde i mange år fremover. Vi opfører træterrasser i alle træsorter og også i kombination med andre materialer.
Vi hjælper dig gerne med råd og vejledning til placering og materialevalg.
Husk at undersøge om din nye træterrasse kræver byggetilladelse. Er din træterrasse over 35 m2, eller for rækkehuse 25 m2, vil det normalt kræve en byggetilladelse. Det er altid en god ide at tjekke op inden arbejdet med en ny terrassen påbegyndes.

Vores tømrere er eksperter i udskiftning af tag

 

Forsikringsskader eller stormskader – vi træder til med en effektiv og kvalitetsbevidst tilgang.

Er uheldet ude og du er ramt af en skade der skal udbedres, det være sig vandskade, stormskade eller andre skader, ringer du til LKN Byg og vi rykker hurtigt ud for at afhjælpe problemet og udbedre skaden. Samarbejdet imellem vores tømrer, snedker, murer og kloakservice gør at skaden hurtigt udbedres. Med andre ord kan du trygt overlade det til os at få udbedre din skade og selvfølgelig i samarbejde med dit forsikringsselskab.

Vi tilbyder alt inden for:

Håndværk fra eget tømrer og snedkerværksted i Veflinge, tæt på Odense

Vi har eget snedkerværksted og tilbyder alt inden for snedkerarbejde. Herunder rekonstruktion af gamle døre, vinduer, gelændere og meget andet. Det betyder, at vi kan udvikle specielle løsninger til din bolig med flot udførte detaljer. Det betyder også, at et byggeprojekt kan glide glat – mangler der en liste eller andet i et bestemt mål, laver vi det på vores værksted. Vi skal ikke først ud og spørge andre, og det fremskynder processen.

Læs om håndværkerfradraget – hvis du laver du energiforbedrende projekter, som nye vinduer og yderdøre eller klimatilpasning

Ring til os i dag på 64801515 og få en uforpligtende snak.

Vi tilbyder tømrerarbejde på hele Fyn og i Trekantsområdet – Virksomheden er beliggende på Nordfyn i Veflinge, kun 10 minutter fra byer som Morud, Søndersø, Bogense og Odense.
Vi har i gennem årene haft mange projekter i Trekantsområdet og kommer ofte i byer som Middelfart, Fredericia og Kolding.
Scroll to Top