Tilbygning

Tilbygning til hus på hele Fyn

En tilbygning der passer til huset – Korrekt udført håndværk

Har du et hus – et sted du elsker, men pladsen er blevet for trang? Så lad os hjælpe dig igennem processen med at finde den rigtige tilbygning til dit hus.
LKN Byg bygger på hele Fyn og i Trekantsområdet, så bor du i Odense, Ringe, Middelfart, Fredericia, Kolding, Vejle eller en af de andre skønne byer på Fyn eller i Trekantsområdet, så er vi de helt rigtige til at styre og gennemføre byggeriet af din nye tilbygning.

Hvorfor skal jeg vælge LKN Byg?

Hos LKN Byg har vi mange års erfaring med opgaven, at bygge til og har lavet tilbygninger i mursten, tilbygninger i træ og tilbygninger i andre materialer som f.eks isolerende sandwichplader.
Vi står gerne for hele projektet med ny tilbygning, fra start til slut. Hos LKN Byg har vi egen tømrer der klarer alle former for tømrerarbejde og vores murer klarer alle former for murerarbejde altid efter vores motto “Opmærksomt Håndværk”, der står for kvalitet og service i top.

Hvilket materiale skal jeg vælge til min tilbygning?

Uanset om du skal have en tilbygning i træ, en tilbygning i mursten eller måske et helt andet materiale, så er det vigtige i valget af materialer til din tilbygning er, at materialet passer sammen med det eksisterende hus for at få et lækkert resultat.

En tilbygning behøver ikke være samme materiale som det eksisterende hus, ofte kan valget være et andet materiale, f.eks. træ til et murstenshus eller et nyere materialer, som isolerende Sandwichplader i stål. Det vigtige i valget er at materialet matcher og at du ender op med en værdiskabende tilbygning.

LKN Byg`s eksperter, med mange års erfaring og stort kendskab til materialer, hjælper dig med at vælge, så du ender op med en tilbygning der giver dig glæde i mange år.

Kontakt LKN Byg A/S på tlf. 64801515 eller mail kent@lkn.as

Hvilken tilbygning skal jeg vælge?

Når du vælger at gå i gang med en tilbygning til dit eksisterende hus, er det vigtigt at få god rådgivning. En tilbygning der matcher dit eksisterende hus kan ofte være med til at øge værdien på huset, vi ser ofte værdiforøgelser der er højere end det beløb det har kostet at lave en ny tilbygning.

Får man valgt en tilbygning hvor tilbygningen ikke klær´det hus det er bygget sammen med, kan det have en negativ indflydelse på husets værdi. Det samme kan være tilfældet hvis håndværket i forbindelse med opførelsen af en ny tilbygning ikke er korrekt udført.

LKN Byg har lavet tilbygninger i gennem 50 år og har stor erfaring med planlægning og udførelse af arbejdet med at etablere tilbygninger. Vores erfaring med byggeri og det at vi har eget værksted der løser de problemer der kan opstå i processen, hurtigt og smertefrit.

Du skal derfor vælge din tilbygning i samarbejde med en godkendt arkitekt og sammen med din håndværker sørge for at vælge en tilbygning der matcher byggestilen på dit eksisterende hus.

En tilbygning behøver ikke være lavet i samme materialer, som det hus du allerede har. Ofte kan en tilbygning i andre materialer der komplimenterer det materiale dit hus er bygget i.
Vælger du en tilbygning i samme materialer, som i eksemplet på billedet her på siden, er det vigtigt at få f.eks. mursten i med samme udseende og farver.

Vores murer eller tømrer, alt efter materialet, sørger for at vælge de rigtige materialer, så du ikke ender med en tilbygning der ikke passer til dit hus, men med en tilbygning der passer til huset, gerne så godt at man ikke kan se at det er en tilbygning!

Har du brug for rådgivning?

Vi giver gratis rådgivning

UDVALGTE REFERENCER

Ny tilbygning Odense – Klik på billedet for at se i fuld størrelse

LKN Byg og LKN Byg`s murer K. Wichmann har stået for denne flotte tilbygning og træterrasse. Kontakt os i dag, for en uforpligtende samtale.

Scroll to Top