Murer

Murer i Odense og på resten af Fyn

Hos LKN Byg finder du Murerfirmaet K. Wichmann

Vores murerafdeling styres af murermester Kasper Wichmann. Vi har over 40 års erfaring i murerarbejde og faglig rådgivning. Vi tilbyder blandt andet reparation af traditionelt murværk samt renovering af ældre huse og specialmurværk. Det kan være gesimser, udsmykninger, stik, buer og hvælvinger, som kræver særlig faglig ekspertise.

Vi har stor viden om alle metoder og materialer inden for murerarbejde. I samarbejde med vores tømrerafdeling kan vi også stå for hele opgaven, hvis du skal have bygget om eller bygget nyt.

Nyt badeværelse ─ kontakt en erfaren murermester

Skal du have nyt badeværelse eller renovering af badeværelse?
Murerfirmaet K. Wichmann har over 40 års erfaring med etablering af nyt badeværelse. Vi er eksperter i at lægge nyt klinkegulv med flotte fuger, nye fliser på væggene og pudsning af vægge, selvfølgelig med lovpligtig vådrumssikring, når vi arbejder i badeværelser

Så søger du en erfaren murer, er det os du skal kontakte vi leverer et flot håndværk og altid til aftalt tid og pris.

Læs mere om: Nyt badeværelse eller udseende

Alle former for støbearbejde udføres af din murer ─ Murermester K. Wichmann

Alle former for støbearbejde udføres af professionelle murere.
Vi støber sokler, fundamenter og gulve til alle former for byggeri, som f.eks. tilbygninger, nybyggeri, udhuse, drivhuse, carporte eller garager.

Skal der støbes er vi din samarbejdspartner og får udført opgaven til aftalt tid – Ring til Murermester Kasper Wichmann og få et tilbud på støbearbejde  – Tlf. 20931218

I samarbejde med LKN Byg entreprenør afdeling står vi naturligvis gerne for hele projektet – lige fra udgraving til færdigt byggeri.
LKN BYG og Murerfirmaet K. Wichmann udfører altid kvalitetsarbejde med professionelle håndværkere.

Vi tilbyder alt inden for:

  • Nybygninger og tilbygninger
  • Støbning af fundamenter og gulve
  • Opmuring
  • Pudsning af facader
  • Facaderenovering
  • Fliser og klinker
  • Badeværelser
  • Vandskuring
  • Tegltage og tagrenovering
  • Specialmurværk

Murerfirmaets historie og rødder

Alle mureropgaver varetages af Murerfirmaet K. Wichmann der ejes af murermester Kasper Wichmann. Murermester Kasper Wichmann blev en del af LKN Byg i april 2013. Murerfirmaet er ligesom LKN Byg en familievirksomhed og blev startet af murermester Kasper Wichmanns far i 1971. Kasper overtog firmaet i 2001 og har gennem alle årene arbejdet tæt sammen med LKN Byg. Så tæt at de to virksomheder i dag arbejder under ét tag og deler samme værdier om opmærksomt håndværk.

Har du brug for en dygtig murer?

Kontakt Kasper Wichmann i dag på 20931218

Vores murere udfører murer arbejde på hele Fyn, Nordfyn og i Trekantsområdet, herunder Kolding, Odense, Fredericia, Middelfart og de omkringliggende områder.

Scroll to Top