Forsikringsskader Odense -Fyn -Trekantsområdet - Kolding & Vejle

Hjælp til forsikringsskader

Vi giver dig hurtig og effektiv hjælp med din forsikringsskade når uheldet ude og du skal have vurderet og lukket en forsikringsskade.
Har du en stormskade, brandskade, vandskade fra oversvømmelse, indbrudsskade eller en anden forsikringsskade,  så har vi håndværkeren der kan hjælpe dig med at løse problemet, når det gælder tømrersnedkermurer eller kloakarbejde, Du kontakter os her.

Vi klarer mange former for forsikringsskader og har egen murerafdelingtømrerafdeling, beton- og kloakafdeling der hjælper dig gennem processen med udbedring hurtigt og med en professionel tilgang, så du kan komme videre med din hverdag. Vi samarbejder med forsikringsselskaberne for hurtigt og effektivt at få udbedret din skade, med mindst mulig belastning for dig. 

Akut hjælp til stormskader på tag!

Har du en stormskade på dit tag? Vi tilbyder akut og effektiv hjælp med at begrænse skaderne og evaluere skadens omfang til dit forsikringsselskab.
Ring til os, så rykker vi ud med kort varsel. Vi vurderer, om taget kan nøjes med en mindre reparation, en større udskiftning eller om der er brug for et helt nyt tag.

Kontakt os på tlf: 64801515
Eller
Kontakt tømrermester Kent Nicolaisen tlf: 22244668
Kontakt murermester Kasper Wichmann tlf: 20931218

Har du brug for rådgivning?

Vi giver gratis rådgivning

Scroll to Top