Totalentrepriser

Totalentrepriser professionel planlægning og koordination

En totalentreprise kan være en uoverskueligt og problematisk proces, hvis du vælger den forkerte byggepartner. Hos LKN Byg sørger vi for at tilrettelægge, planlægge og koordinere projektet detaljeret og effektivt, så vi kan give dig det præcise overblik over processens fremskridt. I fællesskab med dig indgår vi klare aftaler om tidsplan og pris, så der ikke opstår unødvendige problemer

Vi sætter det helt rigtige hold

Vi råder over kompetente medarbejdere og samarbejdspartnere, som vi tilpasser dit projekt. Skal du have hjælp til både tegning og opførelse af dit projekt, kan vi blandt andet anbefale den rigtige arkitekt til netop dit projekt med udgangspunkt i dine ønsker og behov – til den rigtige pris. Når vi skal i gang med at bygge, sætter vi det rette hold af håndværkere i alle entrepriser. 

Et tilfredsstillende resultat – og en overskuelig proces

Vores tilgang er proaktiv, opmærksom og ordentlig. Når vi engagerer os i dit projekt, kan du med andre ord regne med, at vi retter al vores opmærksomhed mod dig og dit byggeri og handler effektivt, hurtigt og med grundighed. Målet er ikke alene at levere et flot og tilfredsstillende resultat, men også at du oplever processen som nem og overskuelig.

Få et tilbud på din totalentreprise

Ring på 64801515 og få et uforpligtende tilbud. Vi arbejder på hele Fyn og i Trekantsområdet – herunder Fredericia, Odense, Kolding, Middelfart og de omkringliggende områder.

Har du brug for rådgivning?

Vi giver gratis rådgivning

Hvad siger vores kunder

En hurtig og fleksibel samarbejdspartner

“Vi har gennem mere end 30 år ringet til LKN Byg, når der skulle renoveres, vedligeholdes eller bygges nyt. Opgaverne har omfattet både støbeopgaver og tømreropgaver på produktionsbygninger og beboelsesejendomme. LKN Byg er hurtige og fleksible til at løse opgaverne og kan ofte rykke ud med kort varsel. Servicen er altid i top, og de kender vores høje krav til kvalitet. Det gør samarbejdet effektivt og ukompliceret”.

Kent Stenvang

indehaver af gartneriet Egehøj Champignon i Veflinge

Scroll to Top