Fagentrepriser

Fagentrepriser velstruktureret og proaktiv tilgang

Hos LKN Byg har vi stor erfaring med fagentrepriser for private boliger, virksomheder og offentlige institutioner. Med os som samarbejdspartner kan du få udført fagentrepriser inden for tømrer-, murer-, anlægs-, beton- og nedrivningsarbejde. Fælles for vores fagentrepriser er en velstruktureret og proaktiv tilgang, der giver dig en tryg og overskuelig proces.

Effektiv tilrettelæggelse og planlægning

Hvad enten du ønsker en hovedentreprise, totalentreprise eller fagentreprise, er det vigtigt at engagere en byggepartner, der effektivt og gnidningsfrit kan tilrettelægge og planlægge projektet. Vi følger opmærksomt alle detaljer i håndværket og entreprisen, så byggeprocessen bliver holdt i kort snor.

Opmærksomme i alle dele af processen

Afsættet for fagentreprisen er dine ønsker. Derfor tilpasser vi kompetencer og maskinpark præcist til din entreprise. Vi lytter opmærksomt til, hvad du siger, og tilfører samme opmærksomhed til selve byggeprocessen. Det betyder ikke alene, at vi undgår unødige problemer og misforståelser i processen, men også at vi er i stand til løbende at orientere dig om byggeriets nøjagtige fremskridt.

Vi ser frem til at høre fra dig

Har du spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på dit projekt, så ring til os på 64 80 15 15. Hele Fyn og Trekantsområdet hører til vores arbejdsplads, herunder Fredericia, Odense, Middelfart, Kolding og de omkringliggende områder.

Tømrerentrepriser
Din kontakt Martin Ryeberg tlf: 22 24 46 66 eller Kent Nicolaisen tlf: 22 24 46 68

Murerentrepriser
Din kontakt Kasper Wichmann tlf: 20 93 12 18

Anlægsentrepriser
Din kontakt Kent Nicolaisen tlf: 22 24 46 68

Betonentrepriser
Din kontakt Kasper Wichmann tlf: 20 93 12 18 og Kent Nicolaisen telefon tlf: 22 24 46 68

Nedrivningssentrepriser
Din kontakt Kent Nicolaisen tlf: 22 24 46 68

Har du en fagentreprise, så kontakt os for en uforpligtende snak.

Har du brug for rådgivning?

Vi giver gratis rådgivning

Hvad siger vores kunder

En hurtig og fleksibel samarbejdspartner

“Vi har gennem mere end 30 år ringet til LKN Byg, når der skulle renoveres, vedligeholdes eller bygges nyt. Opgaverne har omfattet både støbeopgaver og tømreropgaver på produktionsbygninger og beboelsesejendomme. LKN Byg er hurtige og fleksible til at løse opgaverne og kan ofte rykke ud med kort varsel. Servicen er altid i top, og de kender vores høje krav til kvalitet. Det gør samarbejdet effektivt og ukompliceret”.

Kent Stenvang

indehaver af gartneriet Egehøj Champignon i Veflinge

Scroll to Top