Nyt tag

Nyt tag Fyn, Odense, Middelfart, Kolding og Trekantsområdet

Professionel tagudskiftning og reparation

Skal din bolig have et nyt tag, eller trænger det gamle til en kærlig hånd? Hos LKN Byg har vi mange års erfaring med tagudskiftning og reparation af tag. Vi råder over kompetente fagfolk med ekspertise inden for forskellige tagtyper. Mangler du inspiration, står vi til rådighed med idéer og rådgivning.

Hvilket materiale skal jeg vælge til mit nye tag?

Det kan opstå mange spørgsmål, når man skal have lagt nyt tag. Hvilket materiale skal det være? Hvordan falder det bedst ind i boligens ydre? Hvor lang tid tager det? Med afsæt i stor erfaring hjælper vi i hele processen – lige fra idé- og rådgivningsfasen til monteringen og det færdige resultat.

Tag skal lægges af en dygtig håndværker

Vores tilgang er effektiv, opmærksom og kvalitetsbevidst. Det betyder, at vi lytter interesseret til dine ønsker og gør dem til vores naturlige udgangspunkt. Samtidig går vi langt for at levere et resultat, der ikke alene er indbydende og æstetisk behagende, men også har en lang levetid – med andre ord: ordentligt håndværk af professionelle håndværkere.

Få et tilbud på tagrenovering

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på 64801515 – vi giver et uforpligtende tilbud. Vi arbejder på hele Fyn og Trekantsområdet, deriblandt Kolding, Fredericia, Middelfart, Odense og de omkringliggende områder.

Har du brug for rådgivning?

Vi giver gratis rådgivning

Scroll to Top