Nye vinduer og døre efter mål - Vi dækker Odense og hele Fyn

Vinduer og døre i nybygning eller udskiftning af eksisterende?

Hos LKN Byg har vi mere end 50 års erfaring med montering, udskiftning og renovering af døre og vinduer

I forbindelse med nybygning, tilbygning og renovering er vi den ekspert du søger til montering af vinduer og døre, eller udskiftning af disse.

Vi er specialister i nye vinduer og døre efter mål og løser alle opgaver med stor omhu og præcision.
Når vi udskifter vinduer og døre, udfører vi gerne alle processer, med eventuelle efterfølgende tilpasninger eller reparationer. Vi har egen tømrer, snedker og murer, der giver os mulighed for at tilpasse vinduer, rammer o.lign., hurtigt og effektivt. Vores murer sørger for at evt. ændringer på murværk udbedres.
Vi samarbejder med alle de førende producenter af kvalitets vinduer og døre. Uanset om du skal have nye vinduer og døre i træ – træ/alu – Plastic eller andre kombinationer, finder vi den rigtige løsning og leverer gerne en total løsning.
Kombinationen af kvalitets vinduer og døre produceret af vores pålidelige og kompetente leverandører, sammen med vores store erfaring garanterer dig, at du ender med en god oplevelse, i forbindelse med montering eller udskiftning af vinduer og døre. ikke alene et veludført arbejde der er funktionelt, men også et slutresultat der er æstetisk og tilpasset netop dit hus eller din lejlighed.

Nye vinduer i nye bygninger

Udskiftning af eksisterende vinduer og døre

Ønsker du at udskifte dine eksisterende vinduer og døre, kan du trygt ringe til LKN BYG A/S. Vi er eksperter i vinduer og døre og har alle forudsætninger for at give dig den bedste rådgivning og et godt tilbud på udskiftningen af vinduer og døre.
I samarbejde med vores forskellige afdelinger sørger vi for, at du ender om med et perfekt resultat, som her hvor der er lavet en tilbygning og vinduer samt døre er udskiftet i det eksisterende hus. Resultatet er smukt og harmonisk og kunden er endt om med en ombygning der har tilført kunden stor værdi.

nye vinduer og udskifning af vinduer

Nye vinduer og døre efter mål

Har du brug for vinduer efter mål, håndlaver LKN BYG vinduer og døre efter mål, på eget snedkerværksted.
Eget snedkerværksted giver dig garanti for grundigt og holdbart kvalitetsarbejde tilpasset netop til dit byggeprojekt.
Er der små justeringer og ændringer, kan vi hurtigt udbedre disse og dermed give dig en god oplevelse, når arbejdsprocessen med tilpasning af vinduer og døre efter mål kører efter en aftalt plan.
Når vi producerer vinduer og døre på mål anvender vi kun godkendte materialer i høj kvalitet, kvalitet der sikrer dig vinduer og døre der holder i mange år fremover.

Nye vinduer efter mål

Nye døre efter mål

Renovering af eksisterende vinduer og døre

I mange tilfælde kan det betale sig at undersøge om løsningen er at renovere gamle vinduer og vi kan i mange tilfælde redde dine eksisterende vinduer og sørge for at de får nyt liv.
LKN BYG har eget snedkerværksted og ønsker du et tilbud på renovering af dine eksisterende vinduer, skal du bare ringe til os.
Når vi renoverer eksisterende termoruder udskifter vi gerne glaslister samt beslag, så vinduerne får en lang levetid.
Ældre vinduer er ofte produceret i gode materialer og kan renoveres, vi er vurderer gerne og kommer med et tilbud på renovering eller evt. udskiftning hvis dine “gamle” vinduer ikke kan reddes.

Vi skifter dine vinduer uanset om du bor i Odense eller på Nordfyn , vi servicerer nemlig hele Fyn og Trekantsområdet.

Vi er altid parate til at giver dig et godt tilbud på nye vinduer og døre, samt udskifning eller renovering af dine døre og vinduer – naturligvis uforpligtende.
Så bor du på Fyn – Odense, Middelfart, Fredericia eller Kolding ringer du på 64801515 for god rådgivning og et godt tilbud.

Har du brug for rådgivning?

Vi giver gratis rådgivning

Scroll to Top