Tilbygning i Odense

Tilbygning til hus i røde mursten

Flot arbejde leveret til tiden,  jeg er imponeret over at man overhovedet ikke kan se overgangen imellem nye mursten og gamle mursten.

Bliv glad + skab værdi – Byg en tilbygning der matcher dit hus!

Har du et hus i Odense eller omegn – et sted du elsker at bo, men pladsen er blevet for trang? Vi hjælper dig igennem processen med at finde den rigtige tilbygning til dit hus i Odense.
LKN Byg har lavet tilbygninger i Odense og på resten af Fyn i mere end 50 år og har eksperter i tilbygninger, uanset om du ønsker en muret tilbygning eller en tilbygning i træ eller andre materialer, som f.eks. isolerende Sandwichplader, så er vi de helt rigtige til at styre og gennemføre byggeriet af din nye tilbygning.

Hvorfor vælge LKN Byg til opførelsen af min nye tilbygning i Odense?

Der er mange der tilbyder at lave nye tilbygninger, men vælg LKN Byg fordi:

  • Vi har den store erfaring med at lave tilbygninger
  • Vi reagerer hurtigt og har eget tømrer og snedker -værksted
  • Vi klarer hele opgaven med egen tømrer, snedker og murer
  • Vi styrer opgaven fra start til slut
  • Vi leverer altid kvalitet og service i top
  • Vi leverer til tiden
  • Vi holder vores aftaler
  • Vi er tæt på dig

Hvilken tilbygning passer til mit hus i Odense?

Har du hus i Odense og ønsker en tilbygning, er det vigtigt at få god rådgivning. En tilbygning der passer til dit eksisterende hus øger værdien på huset. Er tilbygningen korrekt udført og matcher tilbygningen det eksisterende hus, ser vi ofte at værdiforøgelsen er højere end det beløb det har kostet at lave  tilbygningen.

Ligeledes kan en tilbygning, hvor der er udført dårligt håndværk, eller hvor tilbygningen ikke matcher huset det er bygget sammen med, kan det have en negativ indflydelse på husets værdi. 

LKN Byg har lavet tilbygninger i Odense igennem 50 år og har stor erfaring med planlægning og udførelse af arbejdet med at etablere tilbygninger. Vores erfaring med byggeri i Odense  og det at vi har eget værksted, der løser evt. udfordringer der kan opstå i processen, hurtigt og professionelt.

Samarbejd altid med en godkendt arkitekt og vælg din tilbygning sammen med din håndværker, så du til sidst står med en tilbygning der matcher byggestilen på dit eksisterende hus.

En tilbygning behøver ikke være lavet i samme materialer, som det hus du allerede har. Ofte kan en tilbygning i andre materialer der komplimenterer det materiale dit hus er bygget i, være med til at give huset et nyt og mere unikt udseende.
Vælger du en tilbygning i samme materialer, som i eksemplet på billedet her på siden, er det vigtigt at få f.eks. mursten i med samme udseende og farver.

Vores murer eller tømrer, alt efter materialet, sørger for at vælge de rigtige materialer, så du ikke ender med en tilbygning der ikke passer til dit hus, men med en tilbygning der passer til huset, gerne så godt at man ikke kan se at det er en tilbygning!

Hvilket materiale skal jeg vælge til min tilbygning?

Når du vælger hvilket materiale din tilbygning skal opføres i, er det vigtigt at at materialer komplimenterer dit eksisterende hus.

En tilbygning behøver ikke være samme materiale som det eksisterende hus, ofte kan valget være et andet materiale, f.eks. træ til et murstenshus eller et nyere materialer, som isolerende Sandwichplader i stål.
VI hjælper dig med at vælge et materiale der holder i mange år og et materiale der tilfører din ejendom større værdi.

LKN Byg`s eksperter, med mange års erfaring med at projektere tilbygninger i Odense og har stort kendskab til materialer, hjælper dig med at vælge, så du ender op med en tilbygning der giver dig glæde i mange år.

Kontakt LKN Byg A/S på tlf. 64801515 eller mail kent@lkn.as

LKN Byg bygger på hele Fyn og i Trekantsområdet

Scroll to Top