Tilbygning i Fredericia?

Tilbygning til hus i røde mursten

Flot arbejde leveret til tiden,  jeg er imponeret over at man overhovedet ikke kan se overgangen imellem nye mursten og gamle mursten.

Vi tilfører værdi til din tilbygning!

Har du et hus i Fredericia eller omegn – byen og huset du elsker at bo i, men pladsen er blevet for trang? Vi hjælper dig med at træffe det rigtige valg af tilbygning i Fredericia.
LKN Byg laver tilbygninger i Fredericia og på resten af Fyn og har eksisteret i mere end 50 år. Vi er eksperter i tilbygninger, uanset om du ønsker en muret tilbygning eller en tilbygning i træ eller andre materialer, som f.eks. isolerende Sandwichplader, så er vi de helt rigtige til at styre og gennemføre byggeriet af din nye tilbygning.

Tilbygning i Fredericia, hvorfor så vælge LKN Byg A/S?

Der er mange der tilbyder at lave nye tilbygninger, men vælg LKN Byg fordi:

  • Vi har den store erfaring med at lave tilbygninger – på hele Fyn og i Trekantsområdet
  • Vi reagerer hurtigt og har eget tømrer og snedker -værksted
  • Vi klarer hele opgaven med egen tømrer, snedker og murer
  • Vi styrer opgaven fra start til slut
  • Vi leverer altid kvalitet og service i top
  • Vi leverer til tiden
  • Vi holder vores aftaler
  • Vi er tæt på dig

Hvilken tilbygning passer til mit hus?

Bor du i Fredericia og ønsker en tilbygning til dit hus, er det vigtigt at få god rådgivning. En tilbygning der passer til dit eksisterende hus øger værdien på huset. Er tilbygningen korrekt udført og matcher tilbygningen det eksisterende hus, ser vi ofte at værdiforøgelsen er højere end det beløb det har kostet at lave  tilbygningen.

Ligeledes kan en tilbygning, hvor der er udført dårligt håndværk, eller hvor tilbygningen ikke matcher huset det er bygget sammen med, kan det have en negativ indflydelse på husets værdi.

LKN Byg har lavet tilbygninger i Fredericia igennem 50 år og har stor erfaring med planlægning og udførelse af arbejdet med at etablere tilbygninger. Erfaring med byggeri i Fredericia og det at vi har eget værksted, der løser evt. udfordringer der kan opstå i processen, hurtigt og professionelt, gør os til den ideelle byggepartner.

Samarbejd altid med en godkendt arkitekt og vælg din tilbygning sammen med din håndværker, så du til sidst står med en tilbygning der matcher byggestilen på dit eksisterende hus.

En tilbygning behøver ikke være lavet i samme materialer, som det hus du allerede har. Ofte kan en tilbygning i andre materialer der komplimenterer det materiale dit hus er bygget i, være med til at give huset et nyt og mere unikt udseende.
Vælger du en tilbygning i samme materialer, som i eksemplet på billedet her på siden, er det vigtigt at få f.eks. mursten i med samme udseende og farver.

Vores murer eller tømrer, alt efter materialet, hjælper med at vælge de rigtige materialer. materialer der passer til dit hus,  gerne så godt at man ikke kan se at det er en tilbygning. Slutresultatet skal gerne ende med at tilbygningen er en naturlig del af huset.

Hvilket materiale skal jeg vælge til min tilbygning?

Når du vælger hvilket materiale din tilbygning skal opføres i, er det vigtigt at at materialer komplimenterer dit eksisterende hus.

En tilbygning behøver ikke være samme materiale som det eksisterende hus, ofte kan valget være et andet materiale, f.eks. træ til et murstenshus eller et nyere materialer, som isolerende Sandwichplader i stål.
VI hjælper dig med at vælge et materiale der holder i mange år og et materiale der tilfører din ejendom større værdi.

LKN Byg`s eksperter, med mange års erfaring og stort kendskab til materialer, hjælper dig med at vælge, så du ender op med en tilbygning der giver dig glæde i mange år.

Kontakt LKN Byg A/S på tlf. 64801515 eller mail kent@lkn.as

LKN Byg bygger på hele Fyn og i Trekantsområdet

Scroll to Top