Badeværelser

Renovering af badeværelse på hele Fyn

Murerfirmaet K. Wichmann med 40 års erfaring er en del af LKN Byg
Trænger dit gamle badeværelse til en opfriskning, eller skal det helt udskiftes? Hos LKN Byg tilbyder Murerfirmaet K. Wichmann murerarbejde i forbindelse med badeværelser. Vi har mere end 40 års erfaring med at lave badeværelse, så skal du have lagt klinker, pudset vægge eller andet murerarbejde i forbindelse med nyt badeværelse er vi din ekspert.

Æstetiske, funktionelle og robuste løsninger

Det er vigtigt, at håndværket er ordentligt på badeværelset. Ellers risikerer du for eksempel utætheder, der kan give anledning til stor irritation. Vi har stor erfaring med æstetiske, funktionelle og robuste løsninger, du kan regne med mange år i fremtiden.

Vi bygger på opmærksomt håndværk

Grundlaget for vores arbejde – og det gælder alle grene af virksomheden – er opmærksomt håndværk. Det vil sige, at vi er opmærksomme i alle dele af processen – både når vi lytter til dig, og når vi tager hånd om de håndværksmæssige detaljer.

Få et tilbud på nyt badeværelse

Ring til Murermester Kasper Wichmann på 20 93 12 18 – så giver vi et uforpligtende tilbud på din opgave og tilbyder rådgivning og vejledning i samme ombæring.
Hele Fyn og Trekantsområdet er vores arbejdsplads, herunder Middelfart, Fredericia, Middelfart, Odense og de omkringliggende områder.

Har du brug for rådgivning?

Vi giver gratis rådgivning

Scroll to Top