Vi bygger på opmærksomt håndværk

LKN Byg udfører opmærksomt håndværk for private, erhverv og offentlige institutioner. Vi bygger i totalentrepriser, hovedentrepriser og fagentrepriser – og styrer små som store opgaver sikkert og opmærksomt igennem. Vi udfører såvel store anlægsarbejder for kommuner som småreparationer for private. Altid med fokus på de håndværksmæssige detaljer. Fordi opmærksomhed betaler sig – for dig og for os.

Opmærksomhed i hele processen

Allerede fra starten kigger vi grundigt på dit byggeprojekt. Er der uhensigtsmæssige detaljer? Noget der kan forbedres? Så byder vi ind. Styring og opmærksomhed er også alfa og omega i byggeprocessen. Derfor møder du ofte vores byggeformænd og håndværksmestre i færd med at tilse opgaverne. Er der uventede problemer? Er resultatet som det skal være? Støder vi på udfordringer, så løser vi dem.

Du får et lønsomt byggeri

Både vores formænd og håndværkere møder problemerne proaktivt, så dit byggeri hele tiden kører. I samspil med avancerede systemer holder vi dine opgaver i kort snor, så vi altid kan reagere hurtigt. Vi er opmærksomt til stede fra start til slut. Med respekt for den tidsplan, vi sammen har lagt. Resultatet er lønsomhed – både i processen og det færdige arbejde.

Scroll to Top