Offentligt byggeri

Professionel byggepartner for kommuner

Vi løser opgaver for kommuner og offentlige institutioner på hele Fyn og i Trekantsområdet. Vi har erfaring med byggerier af meget forskellig karakter. Det gælder lige fra bygnings- og renoveringsopgaver på skoler, plejehjem, rådhuse, sygehuse og kirker til opførelse af idrætshaller, institutioner, utraditionelle kontorbygninger og lægning af fjernvarmerør.

Vi bygger på opmærksomt håndværk

Vores spændvidde er stor. Det samme er vores opmærksomhed. I os får du en erfaren og omhyggelig sparringspartner, der tilser, at opgaverne bliver udført rigtigt og til tiden. Støder vi på udfordringer, så løser vi dem. Resultatet er ordentligt håndværk og et projekt uden unødige overraskelser og besvær. Fordi opmærksomhed betaler sig – for dig og for os.

Orden og omtanke

Vi udviser omtanke i forhold til vores omverden og følger naturligvis alle gældende love, regler og krav til byggeriet. Det gælder inden for miljø, arbejdsmiljø, sikkerhed på arbejdspladsen og samfundsansvar. Vi går ikke på kompromis og tager i videst mulig omfang lærlinge og praktikanter ind.

Har du et projekt, så kontakt os for en uforpligtende snak.

Har du brug for rådgivning?

Vi giver gratis rådgivning

Hvad siger vores kunder

Hurtige og venlige håndværkere

”De er nogle meget søde håndværkere, og det er en fornøjelse at se, hvor hurtigt arbejdet skrider frem”.

Peter Bloch-Sørensen

Områdechef, Odense Kommune

Referencer

Industribygning Kærvej Odense
Erhverv

Kærvej 39 i Odense – 700 m2 opført med øje for detaljen

LKN Byg har opført denne flotte Industribygning på Kærvej 39. Bygningen er på 700 m2, med Administration inkl. køkken og toilet faciliteter i 2 plan + Højloftet produktionshal. Her er tale om et byggeri i meget høj kvalitet, hvor bygherren har ønsket at der blev kælet ekstra meget for detaljerne – Bygherren udtaler “Vi har været

Se projekt »
Erhverv

14 nye boliger på Lykkesholmvænget i Odense

LKN-Byg A/S har stået for hovedentreprisen i forbindelse med byggeriet af 14 nye boliger, bygget i 2 etager på Lykkesholmvænget i Odense. LKN-Byg A/S har stået for alt entreprenørarbejde, tømrerarbejde og murerarbejde i samarbejde med vores murer K. Wichmann.

Se projekt »
Scroll til toppen