Hovedentrepriser

Hovedentrepriser ─ søger du erfaren byggepartner med stort overblik?

LKN BYG har mere end 50 års erfaring ─ erfaring der kommer dig tilgode

Står du foran et større byggeprojekt, der kræver en bred faglig ekspertise og et stort overblik? LKN Byg er en erfaren byggepartner, og vi kan sætte det rigtige hold til din hovedentreprise. Inden for alle fag bruger vi kun egne dygtige folk eller faste samarbejdspartnere, som vi kan stå inde for ─ hvad angår kvalitet såvel som service.

Få tryghed i processen for hovedentrepriser

Vi tilbyder kompetent rådgivning, koordination og styring. I hele byggefasen holder vi tæt kontakt mellem alle parter – det gælder både bygherrer, formænd, håndværkere og arkitekter. Det giver dig ro i sindet og en følelse af, at der er fuldstændig styr på dit projekt.

Opmærksomhed i service og byggeri

Udgangspunktet for vores arbejde er altid dine ønsker og behov. Det betyder, at vi lytter opmærksomt og sætter en ære i at levere et resultat, der realiserer dine forestillinger. Samme opmærksomhed har vi i selve byggeriet. Vi tager hånd om alle detaljer i håndværket med en proaktiv tilgang. Derfor vil du ofte møde vores byggeformænd i færd med at tilse opgaverne ude på byggepladsen.

Få et uforpligtende tilbud

Har du et projekt, så kontakt os for en uforpligtende snak på tlf. 64801515 – vi giver et uforpligtende tilbud. Vores arbejdsområde omfatter hele Fyn og Trekantsområdet, blandt andet Fredericia, Odense, Middelfart, Kolding og de omkringliggende områder

Har du brug for rådgivning?

Vi giver gratis rådgivning

Hvad siger vores kunder

Løsningsorienteret og behageligt samarbejde

”På alle parametre har det været et professionelt, løsningsorienteret og behageligt samarbejde med fokus på kvalitet hele vejen igennem. Fra håndværk til murværk, fra de overordnede linjer til de små detaljer”.

Jens Østergaard

forstander Nislevgård Efterskole.

Scroll to Top