Erhvervsbyggeri

En professionel & kvalitesbevidst byggepartner til dit erhversbyggeri

Ordentligt og opmærksomt håndværk til dit erhvervsbyggeri – uden besvær

Vores spændvidde er stor. Det samme er vores opmærksomhed. Vi er en omhyggelig sparringspartner, der tilser at opgaverne bliver udført rigtigt og til tiden – med blik for detaljen. Resultatet er ordentligt håndværk og et projekt uden unødige overraskelser og besvær. Fordi opmærksomhed betaler sig – for dig og for os.

Hurtig og proaktiv handling

Vi har erfarne folk og avancerede programmer til at holde styr på dit byggeprojekt, så både fagfolk og systemer holder os opdateret. Det betyder, at vi kan reagere hurtigt og proaktivt, når der opstår udfordringer og problemer – med respekt for den tidsplan, vi lægger i fællesskab med dig.

Hele Fyn og Trekantsområdet

Vi løser opgaver for virksomheder på hele Fyn og i Trekantsområdet, herunder Odense, Fredericia, Middelfart, Kolding og de omkringliggende områder.

Står du foran et byggeprojekt, så ring til os på 64801515 og få en uforpligtende snak.

Har du brug for rådgivning?

Vi giver gratis rådgivning

Hvad siger vores kunder

Løsningsorienteret og behageligt samarbejde

”På alle parametre har det været et professionelt, løsningsorienteret og behageligt samarbejde med fokus på kvalitet hele vejen igennem. Fra håndværk til murværk, fra de overordnede linjer til de små detaljer”.

Jens Østergaard

forstander Nislevgård Efterskole.

Referencer

Industribygning Kærvej Odense
Erhverv

Kærvej 39 i Odense – 700 m2 opført med øje for detaljen

LKN Byg har opført denne flotte Industribygning på Kærvej 39. Bygningen er på 700 m2, med Administration inkl. køkken og toilet faciliteter i 2 plan + Højloftet produktionshal. Her er tale om et byggeri i meget høj kvalitet, hvor bygherren har ønsket at der blev kælet ekstra meget for detaljerne – Bygherren udtaler “Vi har været

Se projekt »
Erhverv

14 nye boliger på Lykkesholmvænget i Odense

LKN-Byg A/S har stået for hovedentreprisen i forbindelse med byggeriet af 14 nye boliger, bygget i 2 etager på Lykkesholmvænget i Odense. LKN-Byg A/S har stået for alt entreprenørarbejde, tømrerarbejde og murerarbejde i samarbejde med vores murer K. Wichmann.

Se projekt »
Scroll til toppen